Εκδηλώσεις Ανοικτών Μαθημάτων ΠΠ

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένο όλο το υλικό των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται από την ομάδα των Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εκδήλωση απολογισμού Ανοικτών Μαθημάτων

Προς τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Παρασκευή 27.11.2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης από 10 έως 12 πμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση απολογισμού των Ανοικτών Μαθημάτων.

Με την ευκαιρία θα γίνει παρουσίαση επιλεγμένων αποσπασμάτων μαθημάτων, σύντομη παρουσίαση της νέας πλατφόρμας eclass και opendelos, και θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση για την προοπτική του έργου στο πλαίσιο του Κέντρου Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Πολυμέσων καθώς και νέων δράσεων που σχεδιάζονται.

Ν. Αβούρης

Περιφερειακή Εκδήλωση για τα Ανοικτά Μαθήματα

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 έγινε στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου μας περιφερειακή εκδήλωση για τα ανοικτά μαθήματα και την ανοικτή μάθηση που οργάνωσε η Ιδρυματική Επιτροπή των Ανοικτών Ακαδημαικών Μαθημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών. Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και μίλησαν εκπρόσωποι των Πανεπιστημίων Πατρών, Ιωαννίνων, Πελοποννήσου, ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ΤΕΙ Δυτικής Ελλαδας που παρουσίασαν τις εμπειρίες τους για την ανάπτυξη ανοικτών μαθημάτων και στρατηγική για την ανοικτή μάθηση.

Ημερίδα Ενημέρωσης Ανοικτών Μαθημάτων

Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, Πανεπιστήμιο Πατρών 18 Φεβρουαρίου 2014

Στην Αίθουσα Διαλέξεων στη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ενημέρωσης και Ανταλλαγής Προβληματισμού των Ανοικτών Μαθημάτων.

2η Συνάντηση Τμηματικών Υπευθύνων

Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, Πανεπιστήμιο Πατρών 13 Μαρτίου 2013

Ημερίδα ενημέρωσης των Τμηματικών Υπευθύνων του έργου Ανοικτών Ακαδημαϊκών του Πανεπιστημίου Πατρών. Συζητήθηκαν οι βασικές απαιτήσεις των μαθημάτων, η κοστολόγηση των μαθημάτων, οι διαδικασίες στελέχωσης των Τμηματικών Ομάδων Εργασίας (ΤΟΕ) καθώς και θέματα γύρω από τον εξοπλισμό του έργου και τα πνευματικά δικαιώματα. Παρακάτω υπάρχει και το αντίστοιχο υλικό.